دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
تعطیلی کلیه واحد های آموزشی و سلف پردیس دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 27 اردیبهشت ماه 1402

25 اردیبهشت 1402
2918

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند جهت آماده سازی پردیس دانشگاه برای برگزاری «سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم»، کلیه واحد‌های آموزشی و سلف پردیس دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 27 اردیبهشت ماه 1402 تعطیل می باشد.

برگزاری کلاس های روز چهارشنبه در سامانه ادوبی بلامانع است.

قابل توجه است دانشجویان محترمی که رزرو غذای روز چهارشنبه را در پردیس کلاصفا انجام دادند، می توانند از سلف ساختمان مرکزی برای دریافت غذا استفاده نمایند.

مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه