دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

عمومی
کسب مقام سوم کشور با ساخت دستگاه های برق خورشیدی متمرکز

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با افتخار اظهار داشت بر اساس ارزیابی های موسسه آنکتاد(UNCTAD) وابسته به سازمان ملل در زمینه فناوری های سبز، موفق به کسب رتبه سوم بین دانشگاه های کشور شده است. این افتخار ناشی از تولیدات علمی و ساخت دستگاه برق خورشیدی متمرکز(سامانه ای که انرژی خورشیدی را به صورت متمرکز به انرژی مکانیکی تبدیل می کند) است که توسط و تیم های تحقیقاتی دانشگاه به مرحله اجرا درآمده است.
دستگاه مذکور، که نتیجه سال ها تحقیق و کوشش بی وقفه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه است، با بهره گیری از فناوری های پیشرفته در زمینه انرژی خورشیدی، قادر به تمرکز پرتوهای خورشیدی و تبدیل آنها به انرژی قابل استفاده برای مصارف مختلف است. این رویکرد نه تنها به افزایش کارایی تولید انرژی خورشیدی کمک می کند بلکه زمینه ساز کاهش قابل توجه مصرف سوخت های فسیلی و کاهش اثرات زیان آور آن بر محیط زیست نیز می شود.
گزارش موسسه آنکتاد به وضوح بیان می کند که این دستاورد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، نمادی از تعهد این مرکز علمی به توسعه پایدار و حمایت از اقدامات محیط زیستی است. تلاش ها و پروژه های مشابه در زمینه فناوری های سبز نه تنها به تقویت جایگاه علمی ایران در عرصه های بین المللی کمک می کند بلکه ضامن آینده ای سبزتر برای نسل های آینده است.
اخیر ISC رتبه دانشگاه های کشور در فناوری های سبز را اعلام که براساس این گزارش، بیشترین تولیدات علمی در بازه زمانی بیست ساله در بخش پنل های خورشیدی، مربوط به دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تربیت مدرس بوده است.
در بخش برق خورشیدی متمرکز: بیشترین تولیدات علمی مربوط به دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل.
در بخش سوخت زیستی: دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صنعتی اصفهان
در بخش انرژی باد: دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه یزد.
در بخش هیدروژن سبز: دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه یاسوج و دانشگاه تبریز.
در بخش وسایل نقلیه الکتریکی: دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مصمم است به پیشبرد هدف خود در تبدیل شدن به یکی از مراکز برجسته تحقیقاتی در حوزه فناوری های سبز ادامه دهد و با این دستاوردها، بستری نوآورانه برای توسعه و پیشرفت همگانی فراهم آورد.
کسب رتبه 3 دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در زمینه بیشترین تولیدات علمی در بازه زمانی بیست ساله در بخش فناوری های سبز(پنل خورشیدی) را به خانواده دانشگاه تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه