به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به همت مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران برگزار شد.
مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در حاشیه این مسابقه گفت: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ترویج استفاده از غذای اصیل ایرانی به ترغیب دانشجویان به کار جمعی و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان دانشجویان خوابگاه بوده است.
مدیر فرهنگی دانشگاه، ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده را طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا و نیز تزئین غذای مورد نظر عنوان کرد و اظهار داشت با رای داوران حاضر و دانشجویان آشپز برتر انتخاب شده و جوایز نقدی به آنها اهداء گردید.
روابط عمومی دانشگاه