دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
موفقیت دانشجوی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در مرحله نهایی بیست و‎نهـمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور

30 مهر 1403
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در مرحله نهایی بیست‌و‌نهمین دوره المپیاد علمی - دانشجویی کشور که 5 مرداد 1403 در قطب‌های ده‌گانه علمی به‌صورت هماهنگ برگزار گردید، خانم هانیه هادیان دانشجوی مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر و خانم طلائیه ابراهیمان مقطع کارشناسی زیست جانوری دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در رشـته مهندسی کامپیوتر و زیست شناسی، حایز رتبه 25 و 27 گردیدند.

گفتنی است بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی واقع در مناطقه ده‌گانه کشور برگزار شد و هرساله با هدف کشف استعدادهای درخشان دانشجویان کشور و تشویق و ترغیب آنها به مطالعه و تحقیق در دوران تحصیل و ایجاد فرصت‌های مناسب برای اعتلای علمی آنان برگزار می‌شود.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و دکتر مجتبی رنجبر معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و دانشجویان عزیز، برای این دانشجوی افتخار آفرین و تمام دانشجویان این دانشگاه آرزوی سلامتی و موفقیت می نمایند.

روابط عمومی دانشگاه